Rense Bangma

Personal trainer

BIG-registratie nummer: 0

Vanaf kleins af aan ben ik iemand die houdt van in beweging zijn. Tijdens mijn schoolperiode sloeg ik geen sportevenement over en waren mijn keuzevakken altijd sportgerelateerd. Ook was ik een vaste speler in de selectieteams van VVOP.  Mijn toekomst droom zag ik bij de Commando’s. Helaas kreeg ik op mijn 16de meervoudige knie blessures en moest ik mijn koers wijzigen.

Tijdens mijn revalidatie bij Fysiocentrum Hartkamp heb ik erg veel aan krachttraining gedaan om mijn herstel te bespoedigen. Krachttraining werd daardoor echt een passie van mij. Maar ook merkte ik door mijn herstelperiode dat ik interesse kreeg voor sport en herstel. Niet alleen voor zelf sporten maar juist de passie voor sport doorgeven aan anderen. Dat zorgde er voor dat ik mijn opleiding tot personal trainer en life stijl coach ben gaan volgen.

Mijn kracht is vooral vanuit persoonlijke benadering de ander motiveren tot bewegen en dan juist aansluiten bij dat wat de ander nodig heeft om het beste uit zich zelf  te halen.

Ik word erg enthousiast als ik merk dat ik de ander kan inspireren om een stapje verder te komen in zijn of haar eigen proces! We hebben altijd te maken met tegenslagen, het gaat erom dat je toch weer opstaat en verder gaat. Wat er ook gebeurt! De quote "‘fall down 7 times, stand up 8 times", vind ik daarom ook echt heel sterk!

In mijn vrije tijd ben ik dagelijks met krachttraining bezig. Daarnaast train en doe ik wedstrijden in de vechtsport als taekwondoka. VVOP is ook nog een plek waar ik veel kom, helaas niet meer als actieve sporter maar als vaste trainer van de JO-11.

Graag tot ziens in de oefenzaal!

Heb je een vraag?
Stel hem direct!