Loading

FYSIOTHERAPIE – hulp bij pijnklachten

FYSIOTHERAPIE – hulp bij pijnklachten

Wanneer de balans in uw lichaam is verstoord en u steeds meer klachten ervaart dan is professionele ondersteuning van een fysiotherapeut nodig. Een fysiotherapeut behandelt u met als doel uw klachten te verminderen.

De fysiotherapeut is een specialist in het houdings- en bewegingsapparaat, waarbinnen men de belasting en belastbaarheid van het lichaam bekijkt en test. Fysiocentrum Hartkamp legt daarbij de focus op het bio-psychosociale aspect, de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Ondersteuning

Tijdens de fysiotherapeutische behandelingen gebruiken wij de bekende technieken en methoden zoals massage en oefeningen. Daarnaast kan de therapeut verschillende extra’s inzetten om uw kans op herstel te vergroten en/of zelfs te versnellen. Wij werken met:

OmegaWave
Human Tecar®
Echografie
Dry Needling
EPTE

Benodigdheden eerste afspraak

Tijdens uw eerste bezoek bespreken wij uw klachten en stellen samen met u een behandelplan op. Ook registreren wij uw persoonlijke gegevens ten behoeve van rechtstreekse declaratie bij uw verzekering. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee. Tevens vragen wij u om een eigen handdoek mee te nemen.

Vergoedingen

Fysiocentrum Hartkamp heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, kunnen de behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering? Bekijk hier onze tarieven en vergoedingen.

DIRECT CONTACT                  SPORTEN BIJ FYSIOCENTRUM HARTKAMP