Loading

OMEGAWAVE METING – uw lichaam in balans

OMEGAWAVE METING – uw lichaam in balans

Screen uw gezondheid

Het lichaam geeft signalen af die iets zeggen over uw gezondheid. Herkent u die signalen? Wat doet u met de signalen die uw lichaam afgeeft?

De OmegaWave meting meet door middel van een combinatie van wetenschappelijk bewezen testen op een objectieve wijze uw huidige balans tussen uw belasting en belastbaarheid. De OmegaWave-meting kan u helpen om uw lichaamssignalen in kaart te brengen, te interpreteren en te gebruiken als basis voor uw gezondheidsdoelen.

Interpretatie van de uitslag

Afhankelijk van het doel waarom u de OmegaWave meting wilt laten uitvoeren kunnen wij u onder andere het volgende bieden:

Gericht (conditie)trainingsadvies

De OmegaWave meting geeft inzicht in uw persoonlijke hartslagzones (met o.a. nauwkeurige bepaling van het omslagpunt). De meting geeft ook aan hoe paraat uw lichaam is voor inspanning. Afhankelijk van de sport die u beoefent, of het doel waarom u uw conditie wilt verbeteren kunnen wij u een trainingsadvies geven, zodat u het allerbeste uit uw trainingen kunt halen. Met onze kennis van en samenwerking met de (inter)nationale topsport op het gebied van fysiologisch herstel kunnen we u hierin uitstekend ondersteunen.

Gericht herstellen van balans

Mentale inspanning of fysieke inspanning; het maakt niet uit welke van deze twee inspanningen u van uw lichaam vraagt. Het is belangrijk om na inspanning rust te nemen. Wanneer dit niet op een juiste manier wordt toegepast, kan je balans tussen belasting en belastbaarheid verminderen. Deze disbalans kan verschillende oorzaken hebben, en kan zowel op fysiek, mentaal of sociaal vlak liggen. Met de meting en het aanvullende gesprek bieden wij u inzicht en geven wij advies hoe u uw balans weer kunt herstellen.

Begeleiding in trainingsprogramma

Naast het geven van advies kunnen wij u ook ondersteunen in het verbeteren van uw conditie door u te begeleiden in uw (conditie)training.

 

 

 

DIRECT CONTACT                  OVER ONS