Onze specialisaties

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Covid revalidatie

Ben je herstellende van Covid-19 en kun je hier wel wat begeleiding en advies bij gebruiken? Volg dan een revalidatietraject bij Fysiocentrum Hartkamp in samenwerking met Ergotherapie Praktijk Veluwe. 

Het revalidatietraject gaat van start met een uitgebreide intake waarbij een fysiotherapeut en een ergotherapeut aanwezig zijn. Op basis van jouw klachten wordt een traject gestart waarbij de volgende onderdelen aan bod kunnen komen:

  • Voorlichting en educatie.
  • Advies en coaching bij het hervatten van activiteiten in het dagelijks leven en het bewegend functioneren.
  • Therapie gericht op het verbeteren van functioneren in het dagelijks leven. Hierbij werken we aan spierkracht, balans, uithoudingsvermogen en ontspanning.
  • Therapie gericht op het bevorderen van de ademhaling.

Bij een (verdenking van) ernstige Covid heb je recht op maximaal vijftig behandelingen fysiotherapie uit de basisverzekering gedurende zes maanden. Hierbij wordt wel eerst het eigen risico opgemaakt. Voor deze zes maanden is een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. Deze periode kan eenmalig met zes maanden en vijftig behandelingen worden verlengd.


Ergotherapie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Dit betekent dat je altijd verzekerd bent voor ten minste tien uur ergotherapie per kalenderjaar.

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Specialisten op het gebied van revalidatietraject covid-19

Heb je een vraag?
Stel hem direct!