Loading

BIOGRAFIE

ANRI CLASSEN

ANRI CLASSEN

FYSIOTHERAPEUT

Over Anri:

Als Zuid Afrikaanse fysiotherapeut ben ik in Voorthuizen bij Fysiocentrum Hartkamp hartelijk ontvangen, door een geweldig team van experts.
Ik ben een betrokken, zorgzame en vriendelijke fysiotherapeut met een grote passie voor het helpen van mensen. Fysiotherapie is voor mij een kans om dagelijks een verschil in het leven van mensen te maken. Met enthousiasme probeer ik mensen te activeren en te motiveren om het gewenste behandeldoel te halen. Ik vind het prettig om mensen individueel te begeleiden en tijd te nemen voor de patiënt.

Om mijn kennis te vergroten heb ik verschillende aanvullende cursussen gevolgd, zoals Dry Needling en Medical Taping.  Daarnaast heb ik ook cursussen gevolgd om mijn kennis op het gebied van revalidatie te vergroten. Ik heb zowel ervaring in de revalidatie binnen ziekenhuizen als in de particuliere praktijk. Mijn passie is om mensen te motiveren en te coachen. Ik begeleid de algemene sport groepstrainingen die in de praktijk worden gegeven. Ik begeleid ook individuele behandelingen in het zwembad als onderdeel van het revalidatieproces.

Specialisaties:

BIG registratie Anri Classen: 29927226304