Loading

BIOGRAFIE

FRANK HARTKAMP

FRANK HARTKAMP

FYSIOTHERAPEUT

Over Frank:

Frank laat zich het beste omschrijven in 4 steekwoorden:

Innovatief, vooruitstrevend, enthousiast en gedreven!

Frank is de drijvende kracht achter Fysiocentrum Hartkamp. In december 2012 kreeg hij de kans om een eigen praktijk te starten in Voorthuizen. Eerst bij huisarts Ten Hoor in de praktijk en vervolgens in een eigen fysio-centrum. Deze locatie werd als snel te klein voor de groeiende praktijk. Sinds het voorjaar van 2016 heeft Frank zijn eigen Multidisciplinair Centrum aan de Baron van Nagellstraat 29. In dit prachtige pand heeft Frank alle ruimte om aan de toekomst van Fysio Hartkamp te werken.

Specialisaties:

Arbeidsfysiotherapie

Een arbeidsfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten en aandoeningen van het houding- en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van werk of die het werk beperken. De arbeidsfysiotherapeut begeleidt werknemers die verzuimen of dreigen te verzuimen vanwege deze klachten.

Fysiocentrum Hartkamp legt de nadruk op de interactie tussen werk en privé omdat met een gerichte aanpak op beide vlakken het beste resultaat wordt bereikt. Hoofdoel is om de werknemer weer optimaal te laten functioneren op het werk.

BIG registratie Frank Hartkamp: 99910630804