Loading

BIOGRAFIE

KAREN ODDING

KAREN ODDING

FYSIOTHERAPEUT

Over Karen

Onderzoeken en analyseren van klachten is mijn specialiteit. Ik ga graag op zoek naar de achterliggende oorzaak van de klachten. Dit is ook de reden dat ik de master manuele therapie ben gaan doen. Een uniek behandelplan opstellen en samen met de patiënt werken aan een oplossing geeft mij voldoening. Aangezien mijn interesse voor de wervelkolom een basis vormt heb ik in 2019 de cursus voor manueel therapie bij hoog-cervicale functiestoornissen bij kinderen en baby’s (KISS) gevolgd. Daarnaast werk ik graag met sporters. Het menselijk contact in dit werk spreekt mij erg aan. De werksfeer hier op de praktijk is erg prettig.

Specialisaties

Dry Needling

Dry Needling is een veilige en efficiënte behandelmethode om gespannen spieren effectief te behandelen. Door het aanprikken van pijnlijke spieren, met een speciale dunne naald, toont de spier een reflex: de spier spant zich kort aan en ontspant zich daarna. De verkramping wordt hiermee opgeheven.

BPPD (benigne paroxismale positieduizeligheid)

Bij positieduizeligheid krijgt u een aanval van draaiduizeligheid als uw hoofd snel van houding verandert, bijvoorbeeld bij vooroverbuigen, omhoogkijken of achteromkijken. Door het uitvoeren van specifieke maar zeer effectieve hoofd- en nekbewegingen herstellen de meeste mensen van BPPD.

BIG registratie Karen Odding: 299171913040