Loading

VACATURE ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT (24-32 UUR)

Wie zijn wij?
Fysiocentrum Hartkamp is een jonge organisatie in Voorthuizen die blijft ontwikkelen en groeien. Met onze huidige klantvriendelijkheid, hoge kwaliteit, vernieuwende benadering van fysiotherapie en activiteiten van bedrijfsfysiotherapie zijn we interessant voor een brede klantengroep.

Wij zoeken:
Ben jij een startend (of bijna afgestudeerd) fysiotherapeut en op zoek naar een baan in een allround team van ervaren therapeuten? Heb jij onderstaande eigenschappen en wil je graag door ontwikkelen?

  • Gedreven
  • Ambitieus en staat open voor nieuwe ideeën
  • Communicatief sterk
  • Bekend met Intramed (is een pré)

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:
Je gaat 24-32 uur zelfstandig aan het werk als algemeen fysiotherapeut. De werkzaamheden bestaan zowel uit individuele behandeling van patiënten in de behandelkamer en oefenzaal als uit groepstherapie. Dit kan je doen in een sfeervolle bedrijfsomgeving met inspirerende en ervaren medewerkers.

Natuurlijk waarderen we jouw inzet in onze organisatie met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, want je hebt de verantwoordelijkheid om ons gezicht en je eigen kwaliteit in te zetten voor de patiënten.

Solliciteren?
Fijn, we kunnen niet wachten op jouw C.V. en motivatie! Deze kun je voor 31 mei sturen naar Karen Odding (Info@fysiohartkamp.nl). Mocht je vragen hebben, bel ons gerust.

Fysiocentrum Hartkamp
Baron van Nagellstraat 29
3781AP Voorthuizen
0342-786700
www.fysiohartkamp.nl