Loading

Werkwijze New Workday

New Workday is een jonge onderneming met een unieke werkwijze en veel ervaring in gezondheidsmanagement binnen de sportwereld en bedrijfswezen. Ons team bestaat uit een multidisciplinaire groep specialisten. Wij werken met (arbeids)fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, psychologen, bedrijfsartsen, diëtisten en vitaliteitscoaches. Bovendien hebben wij contact met ziekenhuizen voor snelle diagnostiek. Dit biedt de mogelijkheid om uw eigen medische staf samen te stellen die u voorziet van een passend preventie- en behandelaanbod.

Normbepaling binnen uw bedrijf

New Workday bepaalt samen met u de normen voor de werkbelasting van uw medewerkers. We analyseren de werkplek om te kijken welke fysieke en mentale belasting wordt gevraagd van de medewerkers. U heeft dus een duidelijk inzicht in de werkbelasting per werkplek, waaraan uw medewerkers moeten voldoen. De norm is gekoppeld aan specifieke testen. Deze testen gebruiken we om uw medewerkers op alle vlakken (bio-psychosociaal) te kunnen beoordelen.

Testen individuele medewerker(s)

New Workday test de belastbaarheid van uw medewerker (zowel fysiek als mentaal). De resultaten worden vergeleken met de vastgestelde normen van de werkplek binnen uw bedrijf. Hierdoor bepalen we of medewerkers hun werk volledig belast aankunnen of dat een behandelplan opgesteld moet worden.

Behandelplan individuele medewerker(s)

Wanneer de normeringen voor uw medewerkers vastgesteld zijn, kunnen we bepalen welke facetten nodig zijn om uw medewerkers te begeleiden om gezond, vitaal en duurzaam te opereren in hun alledaagse werkzaamheden.

Wanneer de gevraagde werkeisen en de belastbaarheid van de medewerkers niet overeenkomen, zijn er drie opties:

1. Preventieplan = Scholingen
2. Klachtenbehandeling = Individueel multidisciplinair plan
3. Re-integratie = Multidisciplinair uitgebreid re-integratieprogramma

New Workday werkt met haar eigen specifieke stroomschema. Binnen het behandelplan worden vooraf evaluaties en meetmomenten ingepland. Bij deze meetmomenten is het streven om scores te halen die gekoppeld zijn aan de norm van de specifieke werkplek van uw medewerker. 
U krijgt inzicht in het niveau van uw medewerker binnen ons stroomschema. Dit is een indicatieve indexscore. 
New Workday werkt volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is het vernieuwde arbeidsrechtelijke privacy-beleid.