Het team

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Anri Classen

Fysiotherapeut

BIG-registratie nummer: 29927226304

Mijn roots liggen in Zuid-Afrika waar ik in 2017 ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de University of Pretoria. Als Zuid-Afrikaanse fysiotherapeut ben ik in Voorthuizen bij Fysiocentrum Hartkamp hartelijk ontvangen, door een geweldig team van experts. Hier is mijn functie die van algemeen fysiotherapeut, begeleider van oefengroepen en medisch zwemmen.

In mijn werk als fysiotherapeut zijn er enkele onderwerpen waarvoor ik belangstelling heb en waarin ik mij heb gespecialiseerd. Iedereen kan bij mij terecht als het gaat om dry needling, neurorevalidatie, medisch zwemmen, orthopedische en sportrevalidatie en medisch tapen.

Fysiotherapie is voor mij een kans om dagelijks een verschil in het leven van mensen te maken. Als fysiotherapeut ben ik betrokken, zorgzaam en vriendelijk, met een grote passie voor hulpverlening en beweging. Met enthousiasme probeer ik mensen te activeren en te motiveren om het gewenste behandeldoel te halen. Om zo snel mogelijk hun dagelijkse activiteiten en leven weer zonder pijn en beperkingen aan te pakken. Ik vind het prettig om mensen individueel te begeleiden en tijd te nemen met iedereen.

Ik denk graag met de patiënt mee over de oorzaak en behandeling. Als mensen bij mij geweest zijn, hoop ik dat ze iets geleerd hebben. Uiteindelijk moeten ze zelf weten wat er aan de hand is. Ik probeer ze alle benodigde informatie en advies te geven; waar de klachten vandaan komen en hoe ze eventueel door preventie en zelfmanagement een volgende klacht of terugval kunnen voorkomen. 

Heb je een vraag?
Stel hem direct!