Onze specialisaties

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Fysiotherapie

Hulp bij pijnklachten

Heb je last van lichamelijke klachten en wil je weer kunnen werken, sporten of ontspannen zonder belemmeringen en pijn? Dan kan de professionele ondersteuning van een fysiotherapeut helpen. Deze behandelt je met als doel jouw klachten te verminderen.

Als specialist in het houdings- en bewegingsapparaat onderzoekt de fysiotherapeut zowel de belasting als de belastbaarheid van het lichaam. Bij een verstoring van de balans wordt het behandeltraject gestart. Fysiocentrum Hartkamp legt daarbij de focus op het bio-psychosociale aspect, de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Ondersteuning

Naast het reguliere onderzoek en de behandelingen van de fysiotherapeut worden verschillende extra’s ingezet om de kans op herstel te vergroten en/of zelfs te versnellen. Wij werken met:

  • Echografie
  • Dry Needling
  • EPTE
  • Human Tecar

Benodigdheden eerste afspraak

Tijdens jouw eerste bezoek bespreken wij de klachten die je ervaart en stellen we samen met jou een behandelplan op. Ook registreren wij persoonlijke gegevens ten behoeve van rechtstreekse declaratie bij jouw verzekering. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee. Tevens vragen wij je om een eigen handdoek mee te nemen.

Vergoedingen

Fysiocentrum Hartkamp heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, kunnen de behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Heb je geen aanvullende verzekering? Bekijk hier onze tarieven en vergoedingen.

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Oplossingen die horen bij fysiotherapie

Heb je een vraag?
Stel hem direct!