Het team

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Frank Hartkamp

Fysiotherapeut en eigenaar

BIG-registratie nummer: 99910630804

In 2008 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool THIM van der Laan in Nieuwegein. En vier jaar later mochten we de deuren openen van Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen.

In de loop der jaren heb ik gekozen voor verschillende specialisaties. Nieuwe technieken die helpen om cliënten van hun klachten af te helpen, hebben mijn belangstelling. Ik heb me bekwaamd in (arbeids)fysiotherapie, neurologie, echografie, EPTE-therapie, Human Tecar, medisch zwemmen en dry needling.

Dat ik fysiotherapeut zou worden, is geen keuze die ik op jonge leeftijd al maakte. Doordat mijn ouders fysiotherapie aan huis nodig hadden, ben ik op 26-jarige leeftijd gepassioneerd geraakt voor dit vak. 

Innovatief, vooruitstrevend, enthousiast en gedreven! Met dit motto werken we bij Fysiocentrum Hartkamp en daarbij staat de cliënt voorop. Het is belangrijk dat deze met eigen inzicht kan werken aan het herstel van zijn bindweefsel. Als de kennis er is van de schade en de manier waarop ze die bewust of onbewust in stand houden, kan er aan herstel worden gewerkt.

Heb je een vraag?
Stel hem direct!