Oplossingen

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Nieuwe Schouder

Ik heb een nieuwe schouder.

Een schouderprothese kan nodig zijn bij aanhoudende pijn en functieverlies door peesletsel, een complexe breuk van de schouderkop of slijtage.

Welke behandeling is er bij een nieuwe schouder?

De behandeling van de schouderprothese richt zich op herstel van de schouder- en armfunctie.

Wat is de revalidatie bij een nieuwe schouder?

Het herstel na het plaatsen van een schouderprothese verloopt in fasen. Van een beschermingsfase, gevolgd door een spieractivatiefase en daarna herstel van het dagelijkse functioneren en recreatief sporten (en eventueel activiteiten die je op je werk moet kunnen doen). Fysiotherapie helpt ook met het voorkomen van verstijving van de schouder.

Fysiocentrum Hartkamp kan jou hiermee helpen.

Bij Fysiocentrum Hartkamp behandelen we niet alleen de klacht, maar willen we ook goed inzicht bieden in het klachtenbeeld. Door coaching en begeleiding zorgen we voor kennis over de oorzaak van de klacht en de belemmeringen in het dagelijks leven die het herstel in de weg staan. We schetsen hierbij een breed beeld in het ontstaan en de ontwikkeling en van de klacht. Dit doen we vanuit een volledig menselijk denken, dus lichaam én geest. Door deze manier van werken zorgen wij voor het inzicht waarmee je de klacht zelf kunt herstellen.

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Specialisaties op dit gebied

Heb je een vraag?
Stel hem direct!