Het team

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Arjan van Omme

Fysio- en manueeltherapeut

BIG-registratie nummer: 19063426304

Als fysiotherapeut ben ik sinds 2005 werkzaam in deze regio. Vervolgens een aantal specialisaties binnen ons vak afgerond: Master manuele therapie, Musculoskeletale echografie en Extended scope.

Bij Fysiocentrum Hartkamp ben ik werkzaam als fysiotherapeut met als specialisaties musculoskeletale echografie, schoudergespecialiseerde fysiotherapie en manuele therapie

Samen met de kaderhuisarts hebben we wekelijks een schouderspreekuur. Dit is een mooie aanvulling binnen de praktijk en de regio.

Tevens werk ik sinds 2017 bij Xpert Clinics, waar ik als casemanager samenwerk met een orthopedisch chirurg (schouder-elleboog). Als schoudergespecialiseerd fysiotherapeut ben ik lid van het schoudernetwerk Gooi en Eemland. 

De onderzoeks-/analysefase vind ik het leukste binnen het vak. Met name de schouder heeft hierin mijn interesse. Naast het vraaggesprek en het lichamelijk onderzoek kan echografie soms een meerwaarde hebben. Zeker als schouderfysiotherapeut maak ik hier veel gebruik van. 

De manier waarop ik te werk ga, is enorm afhankelijk van onder andere het verhaal van de cliënt, de tijdsfactor en de bijkomende problematiek. De invloed van bio-pscyhosociale factoren spelen hierin altijd een rol en daar zullen we dus naar op zoek gaan. Om van daaruit samen op zoek te gaan naar de juiste behandelstrategie. 

Mocht er binnen een bepaalde periode onvoldoende effect zijn, dan zal er intern met een collega en/of huisarts overleg plaatsvinden. 

Heb je een vraag?
Stel hem direct!