Oplossingen

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Botbreuken/Fractuur

Ik heb een botbreuk/fractuur.

Botbreuken zijn meestal het gevolg van een val of ongeluk. Breuken kunnen conservatief of operatief behandeld worden. Bij een conservatief beleid word je vaak geïmmobiliseerd en bij complexere breuken is vaak een operatie nodig.

Klachten bij een botbreuk zijn over het algemeen pijn, zwelling en vermindering van mobiliteit en kracht.

Welke behandeling is er bij een botbreuk/fractuur?

De fysiotherapeut helpt met opstellen van een behandelplan. Het doel hiervan is om jouw dagelijks functioneren te verbeteren.

Wat is de revalidatie bij een botbreuk/fractuur?

Mobiliseren en oefentherapie helpen om de beweeglijkheid van de gewrichten te onderhouden of te verbeteren. Het is belangrijk om tijdens revalidatie overbelasting te voorkomen en een balans tussen belasting en belastbaarheid van het aangedane bot te vinden. Oefentherapie helpt ook met het verbeteren van stabiliteit, kracht en conditie.

Fysiocentrum Hartkamp kan jou hiermee helpen.

Bij Fysiocentrum Hartkamp behandelen we niet alleen de klacht, maar willen we ook goed inzicht bieden in het klachtenbeeld. Door coaching en begeleiding zorgen we voor kennis over de oorzaak van de klacht en de belemmeringen in het dagelijks leven die het herstel in de weg staan. We schetsen hierbij een breed beeld in het ontstaan en de ontwikkeling en van de klacht. Dit doen we vanuit een volledig menselijk denken, dus lichaam én geest. Door deze manier van werken zorgen wij voor het inzicht waarmee je de klacht zelf kunt herstellen.

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Specialisaties op dit gebied

Heb je een vraag?
Stel hem direct!