Het team

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Fabiënne Kemper

Fysiotherapeut

BIG-registratie nummer: 29933816204

In juli 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2024 ben ik werkzaam bij Fysiocentrum Hartkamp als algemeen fysiotherapeut.

Op vrij jonge leeftijd wist ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. Ik heb als jong meisje namelijk vaak bij de fysiotherapeut gelopen, aangezien ik een aantal keren mijn enkelbanden had ingescheurd. Ik vond het toen al zo interessant dat ik uiteindelijk de keuze heb gemaakt na de HAVO gelijk fysiotherapie te gaan studeren.

Ik heb dit vak gekozen omdat ik graag met mensen werk, daarnaast gun ik het iedereen om lekker in zijn vel te zitten en als ik daar een handje bij kan helpen doe ik dat graag. Mijn interesse binnen de fysiotherapie ligt veelal in de oefenzaal. Mensen stimuleren fit te worden en fit te houden. De variatie binnen de fysiotherapie spreekt mij erg aan en houdt het uitdagend. Vanaf september 2024 ga ik starten met de Master sportfysiotherapie. 

Mijn passie naast fysiotherapie is volleybal. Dit doe ik al vanaf kleins af aan en nu speel ik bij de Dames 1. Hier gaat veel van mij tijd naartoe, want naast dat ik zelf volleybal, geef ik er ook training in. Dit doe ik aan een jeugdteam en ook aan een G-team. Dit doe ik altijd met veel plezier.

Daarnaast vind ik het altijd gezellig om met mijn vrienden op pad te gaan. Of het nou een terrasje is met een drankje of een leuke activiteit, ik vind alles gezellig.

Heb je een vraag?
Stel hem direct!