Zorgtopics

Rugprogramma

Inhoud programma

Fysiocentrum Hartkamp heeft een nieuwe werkwijze voor lage rugklachten: het Zorgtopics-programma. Met dit programma kunnen we u nog beter ‘op maat’ helpen en daardoor een complete begeleiding aanbieden.

Binnen het programma kan er een mix van behandelingen en begeleiding worden aangeboden. Naast de reguliere behandelingen die u bij ons gewend bent, kan er ook gebruik worden gemaakt van (groeps-)trainingen in de zaal, coaching of zorg op afstand d.m.v. webinars, oefeningen via een app of beeldbellen. De therapeut zal met u afstemmen wat voor u het meest effectief werkt, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, wensen en doelen.

Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar hoe we uw klachten kunnen verminderen, maar ook hoe we kunnen voorkomen dat de klachten in de toekomst terugkeren.

Om de intake zo goed mogelijk te gebruiken zal u voorafgaand aan het eerste bezoek gevraagd worden om een aantal vragenlijsten in te vullen. De informatie komt dan direct in uw dossier te staan. Hierdoor is er minder tijd nodig voor het vraaggesprek tijdens de intake.

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Meer nieuws

Heb je een vraag?
Stel hem direct!