Onze specialisaties

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Multidisciplinaire zorg

Een fysiotherapeut kan een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel van een klacht. Maar soms komt daar meer bij kijken. Een klacht staat immers nooit op zich. Achter elke klacht zit een oorzaak die moet worden weggenomen en soms zijn er factoren die het herstel belemmeren. 
Om een klacht vanuit verschillende invalshoeken te kunnen behandelen, maken we graag gebruik van de expertises van anderen om tot een optimaal resultaat te komen. Dankzij een breed netwerk en samenwerkingen in de regio bieden we een totaalpakket waarmee we voor elke klacht de juiste behandeling kunnen bieden. Door deze multidisciplinaire aanpak kunnen we onze cliënten nog beter begeleiden.

Beweeg Zorg Voorthuizen

Om de kwaliteit van zorg voor patiënten met langdurige klachten aan het bewegingsapparaat te verbeteren is er een gezamelijk spreekuur opgezet tussen Frank Hartkamp en huisarts Emmelien Ten Hoor. Emmelien Ten Hoor heeft de kaderopleiding bewegingsapparaat afgerond. Dit spreekuur is nu beschikbaar voor langdurige schouder- en sportblessures. Voor meer informatie hierover zie de website van Beweeg Zorg Voorthuizen

Ergotherapie 

We werken samen met ergotherapeuten. Zij zijn op verschillende dagdelen aanwezig op onze locatie in Voorthuizen.
Een ergotherapeut is een expert op het gebied van ‘doen’. Een ergotherapeut kijkt naar jou als persoon, jouw werkzaamheden en naar de omgeving waarin dit gebeurt. Zij geven voorlichting en advies over fysieke en psychische belasting en belastbaarheid; welke en hoeveel taken kan je doen op een dag of in een week? Samen wordt er geëvalueerd hoeveel energie deze taken je kosten of opleveren. 

Elke maandagmorgen is er een gezamelijk intake-spreekuur met een fysiotherapeut en ergotherapeut voor revalidatie bij long-Covid.  

Optisport

Training in het zwembad kan bij veel klachten helpen om het herstel te versnellen en bevorderen. Wij verzorgen trainingen bij zwembad de Heuvelrand van Optisport in Voorthuizen. Een samenwerking waar veel cliënten al de vruchten van hebben kunnen plukken.

En vele anderen

In Voorthuizen en omgeving bevinden zich veel instanties waar wij graag mee samenwerken om onze cliënten nog beter te kunnen begeleiden. Zij hebben de expertise die wij zelf niet in huis hebben, dus wij maken graag gebruik van elkaars kennis en ervaring.
Dit zijn OPherstel (ziekteverzuim), Di-eetgezond (diëtisten), psychologenpraktijk Balans, Zorg & Comfortwinkel Voorthuizen, arbodienst Cohesie, PSD Opleidingen, DOJO Huigenbos, Margo Bravenboer verzuim en re-integratiebegeleiding en Craniosacraaltherapie Boone.

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Oplossingen die horen bij multidisciplinaire zorg

Heb je een vraag?
Stel hem direct!