Onze specialisaties

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Preventie arbeidsfysiotherapie

Wie een bedrijf leidt, vindt het ongetwijfeld belangrijk dat alle medewerkers fit en gezond zijn en dat ook blijven. Natuurlijk voor het welzijn van de medewerkers zelf, maar ook voor het bedrijf. Een gezonde werkomgeving draagt immers bij aan een verhoogde productiviteit.  Maar hoe zorg je voor een vitale en sterke organisatie met een duurzame inzetbaarheid van de medewerkers? 

Het antwoord op die vraag heeft Fysiocentrum Hartkamp dat hiervoor een plan heeft opgesteld dat uit verschillende stappen bestaat.

Om een gezond(er) bedrijf te creëren analyseren we of er overeenstemming is tussen de belasting van de werkplek en de belastbaarheid van de medewerkers. Per functie/taak/handeling wordt bekeken hoe de 5W’s (werktijden, werkgedrag, werktaken, werkplek, werkdruk) binnen jouw bedrijf zijn georganiseerd. Ook maken we een risico-inventarisatie van de werkplek en voeren een analyse uit waarbij we de werkzaamheden bekijken volgens de normen van de Arbowet en wetenschappelijk onderzoek.

Op basis hiervan brengen we een uitgebreid advies uit over hoe we de belasting van de werkplaats en de belastbaarheid van de medewerkers met elkaar in balans kunnen brengen. Door een preventieprogramma op te stellen kunnen we het ontstaan van klachten en verzuim te voorkomen. 

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Specialisten op het gebied van preventie arbeidsfysiotherapie

Heb je een vraag?
Stel hem direct!