Onze specialisaties

Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen

Re-integratie

Als een medewerker door klachten niet kan werken, dan wil je natuurlijk graag dat deze zich snel weer beter voelt. Voor de medewerker zelf en omdat je nu eenmaal zuinig bent op het personeel. Roep je hiervoor de hulp in van Fysiocentrum Hartkamp dan zullen we er alles aan doen om een geslaagde re-integratie te begeleiden.

Wanneer medewerkers door gezondheidsproblemen niet kunnen werken wordt eerst een uitgebreid multidisciplinair onderzoek uitgevoerd. Het multidisciplinaire team kan samengesteld worden uit fysiotherapeuten, arbeidsfysiotherapeuten, manueeltherapeuten, psychologen en diëtisten. Hierbij kijken we naar de belasting die de werkplek met zich meebrengt en naar de belastbaarheid van de medewerker.
Met behulp van de uitslag van het uitgebreide onderzoek wordt een multidisciplinair re-integratieplan opgesteld. Er worden behandelingen ingezet voor zowel medische als psychosociale beperkingen. Daarnaast wordt eraan gewerkt om de belastbaarheid van de medewerkers te vergroten met de belasting van de werkplek als einddoel. 

Om het doel te bereiken kunnen medewerkers gericht trainen binnen ons praktijkcentrum met hoogwaardig moderne faciliteiten.

Maak direct een afspraak

Bij Fysiocentrum Hartkamp in Voorthuizen ben je op het juiste adres voor de behandeling van je klacht.

0342 - 78 67 00 afspraak maken

Specialisten op het gebied van re-integratie arbeidsfysiotherapie

Heb je een vraag?
Stel hem direct!