Loading

FYSIOCENTRUM HARTKAMP

Innovatief, vooruitstrevend, enthousiast en gedreven.

Fysiocentrum Hartkamp helpt u om het maximale uit uw lichaam te halen. Een gevarieerd team van professionals met verschillende specialisaties helpen uw graag bij klachten. Wij werken uitsluitend met apparatuur uit de topsport en beschikken over een groot netwerk van specialisten. Opgericht in december 2012 is Frank Hartkamp inmiddels een begrip in Voorthuizen en omstreken. Om u nog beter van dienst te zijn, kunt u vanaf september 2019 ook terecht bij onze tweede vestiging in Kootwijkerbroek. Gun uzelf het beste en laat u behandelen bij Fysiocentrum Hartkamp.

Locatie Voorthuizen - Baron van Nagellstraat 29
Locatie Kootwijkerbroek - Veluweweg 24 A

Kijk bij Ons Team voor meer informatie over onze medewerkers.
In Kootwijkerbroek bent u welkom bij Frank en Pablo

 

DIENSTEN

KLANTERVARING

Hoe ervaren onze cliënten de zorg die wij leveren? Lees de beoordelingen die anderen hebben geplaats over Fysiocentrum Hartkamp en onze therapeuten.

TARIEVEN

Fysiocentrum Hartkamp heeft overeenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u niet of onvoldoende (aanvullend) verzekerd voor fysio- en/of oefentherapie? Bekijk dan onze tarieven.

RECHTEN & PLICHTEN

Wanneer een arts of paramedicus een patiënt gaat onderzoeken of behandelen, is sprake van een geneeskundige behandelingsovereenkomst. De WGBO beschrijft de rechten en plichten van cliënten in de zorg.

KLACHTENREGELING

Heeft u een klacht over de behandeling van uw fysiotherapeut of bent u ontevreden over de manier waarop uw fysiotherapeut met u omgaat? Maak het kenbaar.

ONS TEAM

FRANK HARTKAMP
FRANK HARTKAMP
FYSIOTHERAPEUT
EVELIEN VAN DER PIJL
EVELIEN VAN DER PIJL
PRAKTIJKONDERSTEUNER
HEIDI BOONE
HEIDI BOONE
FYSIOTHERAPEUT
PABLO DE GRAAF
PABLO DE GRAAF
FYSIOTHERAPEUT
KAREN ODDING
KAREN ODDING
FYSIOTHERAPEUT
DIDE BENNINK
DIDE BENNINK
FYSIOTHERAPEUT
ANRI CLASSEN
ANRI CLASSEN
FYSIOTHERAPEUT
CLASIEN BRONS
CLASIEN BRONS
ADMINISTRATIE