Loading

FYSIOCENTRUM HARTKAMP

Innovatief, vooruitstrevend, enthousiast en gedreven.

Fysiocentrum Hartkamp helpt u om het maximale uit uw lichaam te halen. Een gevarieerd team van professionals met verschillende specialisaties helpen uw graag bij klachten. Wij werken uitsluitend met apparatuur uit de topsport en beschikken over een groot netwerk van specialisten. Opgericht in december 2012 is Frank Hartkamp inmiddels een begrip in Voorthuizen en omstreken. Gun uzelf het beste en laat u behandelen bij Fysiocentrum Hartkamp.

DIENSTEN

KLANTERVARING

Hoe ervaren onze cliënten de zorg die wij leveren? Lees de beoordelingen die anderen hebben geplaats over Fysiocentrum Hartkamp en onze therapeuten.

TARIEVEN

Fysiocentrum Hartkamp heeft overeenkomsten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Bent u niet of onvoldoende (aanvullend) verzekerd voor fysio- en/of oefentherapie? Bekijk dan onze tarieven.

RECHTEN & PLICHTEN

Wanneer een arts of paramedicus een patiënt gaat onderzoeken of behandelen, is sprake van een geneeskundige behandelingsovereenkomst. De WGBO beschrijft de rechten en plichten van cliënten in de zorg.

KLACHTENREGELING

Heeft u een klacht over de behandeling van uw fysiotherapeut of bent u ontevreden over de manier waarop uw fysiotherapeut met u omgaat? Maak het kenbaar.

ONS TEAM

FRANK HARTKAMP
FRANK HARTKAMP
(ARBEIDS) FYSIOTHERAPIE, ECHOGRAFIE, EPTE THERAPIE, HUMAN TECAR, MEDISCH ZWEMMEN, MEDISCH SPORTEN, VVOP BEGELEIDING, SPORTERS SPREEKUUR, DRY NEEDLING
EVELIEN VAN DER PIJL
EVELIEN VAN DER PIJL
PRAKTIJKONDERSTEUNER
HEIDI BOONE
HEIDI BOONE
MANUELE THERAPIE, OEDEEM THERAPIE, CRANIO SECRAAL THERAPIE, AANMETEN VAN THERAPEUTISCHE ELASTISCHE KOUSEN
PABLO DE GRAAF
PABLO DE GRAAF
REGULIER FYSIOTHERAPEUT, COPD/ LONGPROBLEMEN, HARTREVALIDATIE
KAREN ODDING
KAREN ODDING
MANUELE THERAPIE, DRY NEEDLING, DUIZELIGHEID/HOOFDPIJN (BPPD)
CLASIEN BRONS
CLASIEN BRONS
ADMINISTRATIE

BIG registratie Frank Hartkamp: 99910630804 – BIG registratie Heidi Boone: 79053333004
BIG registratie Karen Odding: 299171913040 – BIG registratie Pablo de Graaf: 49915805404